Nieuws

13.04.2015 :: IT-Essence heeft nu een geverifieerd adres

webshop keurmerk dmv certificaat

20.02.2014 :: IT-Essence corporate weblog verhuisd

De IT-Essence server is verhuisd naar de cloud (VPS) en als gevolg daarvan heeft de weblog een nieuwe URL gekregen: http://blog.it-essence.nl/.

05.10.2009 :: Contract crawler mobile beschikbaar

IT-Essence & Etrix kondigen de eerste versie van een mobiele variant van de contract crawler aan. Wanneer men navigeert naar http://www.contract-crawler.nl/, wordt afhankelijk van het platform waarop gesurfd wordt een mobiele versie getoond (bijvoorbeeld vanaf een IPhone of Android toestel) of de volledige web applicatie.

24.03.2009 :: Workshop Maven

IT-Essence geeft twee workshops Maven op de ApacheCon Europe 2009 in Amsterdam, Nederlands. Rapporage over de ApacheCon 2009 kan gevonden worden op onze weblog.

02.02.2009 :: Contract Crawler

IT-Essence lanceert de eerste versie van www.contract-crawler.nl.

02.12.2008 :: IT-Essence @ Eclipse DemoCamp

IT-Essence geeft een presentatie & demonstratie over de m2eclipse Maven plug-in voor Eclipse op het Eclipse DemoCamp gehouden in Nieuwegein, welke mede mogelijk gemaakt is door HollandOpen.

07.10.2008 :: Maven hands-on training

Onze Maven hands-on training (twee dagen) wordt op lokatie aangeboden aan medewerkers van Getronics PinkRoccade.

05.09.2008 :: IT-Essence biedt consultancy aan bij Center Parcs

Vandaag is IT-Essence gestart met consultancy te verlenen aan Center Parcs op het gebied van het op Maven gebaseerd bouw proces, de project structuur en de bijbehorende continous integration omgeving (Bamboo).

12.08.2008 :: IT-Essence gaat over in IT-Essence B.V.

Vandaag heeft de notaris de besloten vennootschap IT-Essence B.V. opgericht met Zeger Hendrikse als directeur. Als gevolg hiervan is per vandaag de eenmanszaak IT-Essence overgegaan in IT-Essence B.V. Meer nieuws zal aangekondigd worden op deze pagina.

13.03.2008 :: Becoming Agile with Maven cursus

Onze cursus "Becoming Agile with Maven" werd hoog gewaardeerd door de deelnemers eraan. De cursus werd georganiseerd in nauwe samenwerking met onze partner Industrial TSI. Vanwege dit succes zijn geavanceerde Maven cursussen & trainingen geplanned voor de nabije toekomst.

27.01.2008 :: Nieuw ontwerp IT-Essence website

De IT-Essence website is grondig herzien door het opnemen van de "orange sunset" mal van de Open Source Web Design (OSWD) web site in de velocity template die gebruikt wordt door de Maven site generatie. Op deze manier konden de voordelen van de site generatie behouden blijven, terwijl tegelijkertijd een nieuwe en professionele uitstraling verkregen werd.

14.01.2008 :: Project bij ING gestart

IT-Essence is gestart zijn diensten aan te bieden aan ING bank, initieel voornamelijk gericht op het (Maven) bouwproces.

01.11.2007 :: IT-Essence bedrijfs weblog verhuisd

De IT-Essence server heeft een nieuwe DNS entry gekregen en derhalve is de URL van de bedrijfs weblog veranderd: http://blog.it-essence.nl/. De blog is nu tevens een geregistreerde blog op javablogs.com.

01.10.2007 :: Samenwerking tussen IT-Essence & Industrial-TSI

Overeenstemming is bereikt m.b.t. een toekomstige samenwerking tussen IT-Essence en Industrial-TSI om een training aan te bieden op het gebied van Maestro/ Maven/ Continuum. Meer details volgen.

10.09.2007 :: Project bij Rabobank International gestart

IT-Essence is een van de partijen die een bijdrage leveren aan de realisatie van een gateway die cash management berichten verwerkt. Deze gateway normeert, valideert en reconcilieert diverse types cash management gegevens, waaronder transacties, specificaties (intra-day) en saldo's (end-of-day). Deze gegevens arriveren van diverse Rabobank product platformen en worden gevoed aan CoConet's Multiversa IFP (International Finance Portal), het interactie platform voor de klant.

laatste nieuws

05.10.2009

Mobiele versie van contract crawler beschikbaar

lees meer ...

24.03.2009

Maven workshop op ApacheCon Europe 2009

lees meer ...

02.02.2009

IT-Essence lanceert www.contract-crawler.nl

lees meer ...